dijous, 5 de juny de 2014

XVII Premi d'Honor "Ciutat de Dénia" per la formació de Persones Adultes

Aquest divendres 6 de juny tindrà lloc l'entraga del XVII Premi d'Honor "Ciutat de Dénia" per la Formació de Persones Adultes, convocat per l'ajuntament de Dénia. El jurat, format per jaume Llòpis Carbonell, representant del STEPV i lde la Mesa dels Agents Socials per l'FPA, Vicent Mas, director del centre FPA de Dénia i Pepa Font , regidora de Cultura de l'Ajuntament de Dénia ha decidit concedir el premi a Neus De Llago Segura , per la seua dedicació a la tasca educativa, especialment en la formació de persones adultes, pel seu compromís i per la seu vàlua personal i lluitadora pels drets de les persones més desfavorides, aixi com també pel seu treball de dinamització educativa duta a terme amb una professionalitat i una dignitat exemplars al llarg de tota la seua vida.

Neus de Llago exercix la docència des del 1970 i sempre ha destacat per la ferma defensa de l'escola pública i per haver estat pionera en diversos projectes com haver format els primers equips d'intervenció per a la prevenció de la marginació dels menors o la primera Escola d'Estiu del país.

L'acte de lliurament es farà públic el divendres 6 de juny a les 20h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Dénia, i comptarà amb la amb la presència de joan Mra. Senent, professor de la Universitat de València del Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació  que impartira la  conferència "L'Educació d'Adults: una experiència de diversitat"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada