dimarts, 4 de març del 2014

CERTAMEN LITERARI FEVAEPA 2014

Certamen Literari 2013. Algemesí.
Enguany se celebra a Ibi el Certamen Literari  anual d'FPA que organitza la Federació d'Associacions d'Alumnes de Formació de Persones Adultes (FEVAEPA). 

Sota el lema "Un llibre , una il·lusió" els centres d'FPA podran presentar un màxim de 5 treballs repartits entre els diferents cicles i nivells que imparteixen. 

El termini per a enviar els treballs és fins al 31 de març, i el 16 de maig es durà a terme l'acte d'entrega dels guardons als treballs seleccionats al Teatre Rio d'IBI, on se celebraran els diferents actes i activitats culturals complementàries a l'entrega dels guardons. 

El Certamen anual sol aplegar a multitud d'alumnes i mestres de diferents centres i localitats de tot arreu del territori valencià, en un dia en què a més de celebrar els guardons aconseguits pels alumnes servix també per a intercanviar vivències i experiències personals i col·lectives en l'àmbit de la Formació de Persones Adultes. 

Els darrers anys però, l'acte també ha servit per a reivinidicar una Formació Permanent al llarg de la vida i el manteniment de tots els centres existents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada