dimecres, 24 d’abril del 2013

ES CREEN NOUS CENTRES D'FPA MENTRE ES REDUÏXEN LES SUBVENCIONS

Les darreres notícies que arriben a la Plataforma són almeys alarmants en el sentit que, per una banda es creen nous centres d'FPA com és el cas de Centre Municipal de Sant Joan d'Alacant (benvinguts companys) , però per altra mantenim una situació delirant i plena d'incertesa:

1.  S'anuncia que hi haurà una nova llei d'FPA, de la qual ni s'ha informat ni s'ha demanat el parer  o l'opinió de la comunitat educativa . Una llei que reemplaçaria la llei del 95 que va ser una llei concensuada i encara hui dia es troba sense desenvolupar totalmet (Manifest per al formació de les persones adultes de la Mesa d'Agents Socials).

2. Els Centres Municipals conveniats han vist per segona vegada reduïda l'aportació econòmica del conveni. De manera que la subvenció s'ha reduÏt en un 65% respecte a l'any 2009.

3.  Fa almenys dos anys en alguns casos,  i fins i tot tres en altres,  que la Generalitat encara no ha abonat les subvecions als Ajuntaments desl anys anteriors

3. Fa dos anys es va suspendre la línia de subvencions a les Associacions d'Alumnes d'FPA

4.  Ara com ara encara no ha eixit l'ordre de subvencions per als Centres Municipals, i les notícies que ens arriben són totalment aleatòries i gens tranquilitzadores: la intenció és traure-la,  estan en "ello" ....

Tot aquest ambient d'incertesa i mancança de suport econòmic i real a la Formació d'Adults pot fer que molts centres perillen.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada