diumenge, 22 de juliol del 2012

L'ESCOLA D'ESTIU D'FPA CELEBRADA A ALFAFAR TANCA EL CURS ACADÈMIC AMB ÈXIT D'ASSISTÈNCIA I PREOCUPACIÓ PER LA NOVA LLEI D'EPA

Els dies 4, 5 i 6 de juliol es va dur a terme l'Escola d'Estiu de Formació de Persones Adultes: educands i educadors,  al CMFPA d'Alfafar. Un espai de reflexió per a metres, professors i alumnes, centrat en l'ensenyament d'adults però obert a tots els nivells educatius.
Durant els 3 dies els participants, alumnes, mestres i professors de diferents escoles i centres del país van poder gaudir d'un espai de reflexió, debat i intercanvi sobre l'ensenyament d'adults i debatre experiències i propostes en un programa molt complet i variat , compost per 3 seminaris i 5 tallers que abastaven temes tan diversos i interessants com: Buscar la relació educativa a la ciutat, una proposta de moviment; Educomunicació i nous entors multimèdia en la FPA o Tallers artesans de lectura i escriptura en un entorn Tic. 
Els tallers i seminaris van ser impartits per professionals i persones reconegudes del món educatiu com Clara Albiol de la Universitat de València, Anàlia Leite de la Univeritat de Màlaga o Ennrique Martínez-Salanova, director de la revista Aulària i vicepresindent del grup Comunicar. 
També  els assitens vam poder dialogar i assabentar-se sobre la situació en què pot quedar la Formació d'Adults amb la Nova LLei d'FPA que la Conselleria vol aprovar i de la qual la comunitat educativa només s'ha assabentat pel que ha eixit per premsa. Un avantprojecte de Llei que pel poc que se sap, ja que la reunió programada amb la Conselleria ha sigut postposada, inciedeix en la formacó semipresencial i les proves lliures i abandona l'esperit de la llei del 95  i el seu desenvolupament. 

Tres dies d'inquietuds, de reflexions , de debat i aprenentatge que també van tindre els moments adequats per a la coneixença de nus companys, l'intercanvi d'experiències amb altres alumnes i centres i també per al gaudi i l'esbarjo com l'itinerari ecològic per l'Albufera. 

Cal agrair la bona organització i acollida amb que el professorat i els alumnes del CM FPA Alfafar ens van acollir a tots i a totes , i que de segur serà el mateix l'any vinent, ja que com tothom sabeu l'Escola d'Estiu se celebra per dos anys consecutius en un mateix centre. 

Fins l'any que ve!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada